Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Sandra Skogby

Doktorand

Sandra Skogby
Doktorand
sandra.skogby@gu.se
031-786 6159
0766-186159

Postadress: Box 457, 40530 Göteborg
Besöksadress: Arvid Wallgrens backa, Hus 1 o 2 , 41346 Göteborg


Institutionen för vårdvetenskap och hälsa (Mer information)
Box 457
405 30 Göteborg
www.caresci.gu.se
vardvetenskap@fhs.gu.se
Fax: 031-786 6050

Besöksadress: Arvid Wallgrens backe hus 1 O 2 , 405 30 Göteborg

Om Sandra Skogby

Forsknings- och undervisningspressentation
Sandra Skogby är doktorand vid Institutionen för vårdvetenskap och hälsa och ingår i forskargruppen ”Vård vid övergångar inom hälso- och sjukvård”.

Sandra verkar inom det internationella samarbetsprojektet Adole7C (AdolesCents reCeiving Continuous Care for Childhood-onset Chronic Conditions), vilket är ett samarbetsprojekt mellan Göteborgs Universitet och Kapstaden i Sydafrika. Hennes doktorandtjänst är utformad som en "double degree" vid Sahlgrenska Akademin, vilket innebär en dubbel doktorsexamen, vid dels Sahlgrenska Akademin men även vid KU Leuven i Belgien.

Sandra verkar även som transitionskoordinator för ungodmar med medfött hjärtfel vid Drottning Silvias Barnsjukhus inom det nationella forskningsprojektet Stepstones.

Sandra undervisar inom ramen för Sjuksköerskeprogrammet med fokus på omvårdnad av barn och ungdomar.

Klinisk erfarenhet
Sandra är Sjuksköterska med specialistutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdomar med bred erfarenhet av barn och ungdomssjukvård, senast vid Barnhjärtcentrum vid Drottning Silvias Barnsjukhus.
 

Sidansvarig: Karin Mossberg|Sidan uppdaterades: 2016-04-06
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?