Philip Moons utnämnd till honorary professor vid universitetet i Kapstaden

Nyhet: 2018-06-18

Vår gästprofessor från Leuven, Philip Moons, har utnämnts till honorary professor vid University of Cape Town i Sydafrika.

Philip Moons kommer där att vara affilierad till institutionen för pediatrik. Mer specifikt kommer han att samarbeta med forskare vid Children's Heart Disease Research Unit på Röda Korsets barnsjukhus och på ett sjukhus som heter Grote Schuur. Huvudforskningen fokuserar på fortsatt hjärtvård för barn, ungdomar och unga vuxna med medfödd eller reumatisk hjärtsjukdom. Denna titel utdelas för fem år, fram till 2023.

Sidansvarig: Lovisa Aijmer|Sidan uppdaterades: 2017-03-02