Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Andreas Fors, forskarassistent vid institutionen för vårdvetenskap och hälsa, centrum för personcentrerad vård (GPCC), har beviljats postdocbidrag motsvarande 1,6 miljoner från Forte

Nyhet: 2017-10-03

I Fortes årliga öppna utlysning har 1,6 miljoner tilldelats Andreas Fors ansökan med titeln ”Främjad arbetsåtergång vid stressreaktioner och utmattningssyndrom genom samskapad vård på en digital plattform - en randomiserad kontrollerad studie”.

Syftet med projektet är att undersöka om personcentrerad vård via en samskapad digital hälsoplan är en kostnadseffektiv metod för att öka återgång i arbete, minska återinsjuknande och öka självtillit hos personer med stressreaktion eller utmattningssyndrom och på så sätt främja hälsa såväl som arbetsliv och välfärd.

För Fortes postdocbidrag är man ensam sökande och stödformen omfattar två år. Det innebär en möjlighet för en nydisputerad forskare att fritt utveckla sin forskning inom det område som angetts i forskningsplanen.
 

AV:
031-786 61 12

Sidansvarig: Lovisa Aijmer|Sidan uppdaterades: 2017-03-02
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?