Ramona Schenell - Att upprätthålla självbestämmande i palliativt skede på särskilt boende - en modell för att främja personcentrerad palliativ vård för äldre

Disputation

Avhandling för filosofie doktorsexamen vid institutionen för vårdvetenskap och hälsa, Sahlgrenska akademin, Göteborgs universitet

Opponent:
Professor Anna-Karin Edberg, fakulteten för hälsovetenskap, Högskolan i Kristianstad.

Betygsnämnd:
Docent Jonas Sandberg, Sophiahemmets högskola, Stockholm

Docent Ulla Molander, institutionen för medicin, Göteborgs universitet

Docent Ewa-Lena Bratt, institutionen för vårdvetenskap och hälsa, Göteborgs universitet.

Ordförande för disputationsakten:
Docent Sofie Jakobsson, institutionen för vårdvetenskap och hälsa, Göteborgs universitet.

Datum: 2020-12-11

Plats: Torgny Segerstedtsalen, Vasaplatsen