Ulrica Langegård - The balancing act of living with symptoms - Patient reported data and quality of care during and after treatment with proton beam therapy in patients with brain tumor

Disputation

Avhandling för filosofie doktorsexamen vid institutionen för vårdvetenskap och hälsa, Sahlgrenska akademin, Göteborgs universitet

Opponent:
Professor Yvonne Wengström, institutionen för neurobiologi, vårdvetenskap och samhälle, Karolinska institutet.

Betygsnämnd:
Docent Ewa-Lena Bratt, institutionen för vårdvetenskap och hälsa, Göteborgs universitet.

Docent Carina Lundh Hagelin, institutionen för vårdvetenskap, Ersta Sköndal Bräcke högskola.

Docent Lars Ny, institutionen för kliniska vetenskaper, Göteborgs universitet.

Ordförande för disputationsakten:
Professor Joakim Öhlén, institutionen för vårdvetenskap och hälsa, Göteborgs universitet.

Datum: 2020-02-14

Plats: Academicum, Medicinaregatan 3