Seminarium för doktorand handledare

Seminarium

Vi startar en seminarieserie för doktorandhandledare, juniora såväl som seniora är varmt välkomna! Detta är en del av FUS kvalitetsarbete med att öka handledarkompetensen, så att doktorander kan få bästa möjliga handledning under sin forskarutbildningen.

Forskarutbildningsutskottet FUS bjuder in doktorandhandledare till en diskussion om och erfarenheter av doktorandhandledning

Vi bjuder in för samtal och börjar med en doktorands berättelse. Under eftermiddagen fortsätter vi diskussionen utifrån ett handledarperspektiv med era erfarenheter i centrum. Särskilt fokuseras framgångsfaktorer och utmaningar i handledningsprocessen.

Tid: 4 september 14.00-16.00
Lokal: Konferensrum hus 2 plan 4

Ingen föranmälan
Vi bjuder på eftermiddagsfika.

Varmt välkomna!

För FUS kommittén