Anna Wessberg - Management and experiences of pregnancies lasting more than 41 gestational weeks

Disputation

Avhandling för filosofie doktorsexamen vid institutionen för vårdvetenskap och hälsa, Sahlgrenska akademin, Göteborgs universitet

Opponent:
Professor Ellen Blix, Department of Nursing and Health Promotion, Oslo Metropolitan University.

Betygsnämnd:
Professor Eva Nissen, institutionen för kvinnors och barns hälsa, KI.

Docent Stefan Nilsson, institutionen för vårdvetenskap och hälsa, Göteborgs universitet.

Docent Eva Dahlgren, institutionen för kliniska vetenskaper, Göteborgs universitet.

Ordförande för disputationsakten:
Docent Kerstin Ulin, institutionen för vårdvetenskap och hälsa, Göteborgs universitet.

Datum: 2019-09-27

Plats: Sal 2118, hus 2, Arvid Wallgrens backe