Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Pre kongressmöte i geriatrisk omvårdnad

Seminarium

Är Du intresserad av att diskutera äldre personers transition och personcentrering ur ett person-, familj- och organisationsperspektiv, och hur kapabilitet hos äldre personer kan bibehållas och förstärkas i tid?

Då är det hög tid att Du anmäler Dig till vårt pre-congressmöte i geriatrisk omvårdnad i samband med den stora IAGG-ER (International Association of Gerontology and Geriatrics European Region) kongressen i Göteborg 23-25/5 2019 som AgeCap är med och anordnar! Medverkande diskutanter är prof. Afaf Meleis, University of Pennsylvania School of Nursing, prof. David Edvardsson, Umeå universitet och La Trobe University, prof. Marit Kirkevold, Oslo universitet och Göteborgs universitet och prof. Inger Ekman, Göteborgs universitet.

Deltagandet i pre-congressmötet den 22/5 13.00-17.00 i rum Birgit Thilander, Academicum, är kostnadsfritt och Du är välkommen att anmäla dig även om Du inte deltar på IAGG-ER kongressen. Först till kvarn gäller! Mer information om IAGG-ER kongressen och pre-congress mötet hittar Du på https://iagger2019.se/program/pre-congress-meetings/

Datum: 2019-05-22

Tid: 13:00 - 17:00

Kategorier: Vårdvetenskap

Plats: Academicum, Medicinaregatan 3
Birgit Thilander

Evenemangslänk: Läs mer om Pre kongressmöte i geriatrisk omvårdnad

Kontaktperson: Hanna Falk Erhag

Sidansvarig: Karin Ahlberg|Sidan uppdaterades: 2012-07-04
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?