Multiple Regression: Tips for Survival

Högre seminarium

Warm welcome to the second higher seminar this semester where we have the pleasure of inviting Professor Dr. Brigid Gillespie, presenting the topic:

Multiple Regression: Tips for Survival.
A highly useful seminar to update your knowledge in multiple regression analysis. Professor Gillespie will lead an interactive workshop on the topic providing examples on how to apply this method in your research.

Register on doodle: https://doodle.com/poll/hqvrcnfgthrvsckq

Föreläsare: Brigid Gillespie is appointed Professor of Patient Safety in Nursing at the Gold Coast University Hospital and Griffith School of Nursing and Midwifery, Gold Coast campus, Gold Coast, Australia. Professor Gillespie has expertise in quantitative and qualitative methodologies, clinical trials, systematic reviews, and knowledge translation. She is focusing on the following areas of patient safety; surgical wounds/dressings, pressure injury prevention, and non-technical skills in surgery. Professor Gillespie has authored over 130 peer-reviewed publications (either published or in press) and 5 book chapters. She has won $5.4 million dollars in competitive research grants, including three NHMRC grants.

Datum: 2018-11-20

Plats: Room 7121 (HVB, house 7)

Kontaktperson: Markus Saarijärvi