Lotta Selin - Delayed Labour - risk factors, use of oxytocin and outcomes

Disputation

Avhandling för filosofie doktorsexamen vid institutionen för vårdvetenskap och hälsa, Sahlgrenska akademin, Göteborgs universitet

Opponent:
Professor Ingegerd Hildingsson, institutionen för kvinnor och barns hälsa, Uppsala universitet.

Betygsnämnd:
Professor Joakim Öhlén, institutionen för vårdvetenskap och hälsa, Göteborgs universitet

Professor Anna-Karin Dykes, institutionen för hälsovetenskaper, Lunds universitet

Docent Marie Blomberg, institutionen för barn och kvinnors hälsa, Linköpings universitet.

Ordförande för disputationsakten:
Docent Karin Ahlberg, institutionen för vårdvetenskap och hälsa, Göteborgs universitet.

Datum: 2018-09-21

Plats: Academicum, Medicinaregatan 3