Seminarium - hur skriver man en vinnande ansökan

"/>

Forskningsutskottet, FOS, bjuder in till seminarium med Forsknings- och innovationskontoret på temat "Hur skriver man en vinnande ansökan"

Med anledning av höstens utlysning av regionala FoU-medel inbjuds alla intresserade till ett seminarium med Göteborgs universitets forsknings- och innovationsrådgivare.

Syftet med seminariet är att ge verktyg för att skriva en konkurrenskraftig ansökan om forskningsanslag.

Föreläsare: Ulf Nilsson Forsknings-och innovationskontoret

Datum: 2018-06-11