Nätverksträff för omvårdnadshandledare

Temadag

Institutionen för vårdvetenskap och hälsa, Sahlgrenska akademin, Göteborgs Universitet tillsammans med Sahlgrenska universitetsjukhuset inbjuder till

Nätverksträff för omvårdnadshandledare

Program:
Kl. 08.30 - 09.00 Kaffemingel

Kl. 09.00 - 11.30 Att bevittna-moraliskt mod i relation till sekretess i handledningsgruppen kontra kontrakt och tillit med universitetslektor Ann-Sofie Magnusson
Föreläsning och Workshop
När är det min plikt att anmäla händelser i vården som jag som handledare arbetar med i handledningsgruppen?
Hur kan det påverka tilliten i gruppen angående att berätta om händelser för arbeta med dem i handledningen genom reflektioner?
Hur kan det påverka tilliten till mig som handledare?

Kl. 11.30 - 13.00 Lunch (betalas av deltagaren själv)

Kl. 13.00 - 14.00 Sjuksköterskors upplevelse av att ha deltagit i POH med Lotta Carlson, utbildningsledare på Sahlgrenska universitetssjukhus, omvårdnadshandledare

Kl. 14.00-14.15 Kaffe
Kl. 14.15-15.45 Reflektioner från dagen och från vår egen verklighet.

Varmt Välkommen

Linda Berg
Universitetslektor, omvårdnadshandledare.

Lotta Carlson
Utbildningsledare för processinriktad omvårdnadshandledning, omvårdnadshandledare.

Anmälan senast 18/5-2018 via e-postadress lotta.carlson@vgregion.se

Datum: 2018-05-25