Högre Seminarium 1 - How to share your research creatively? An interactive lecture

Seminarium

Högre seminarium anordnas av institutionens doktorander och är öppet för alla medarbetare vid institutionen.

Hur kan du som forskare kan bli bättre på att nå ut med din forskning till allmänheten genom användandet av bilder och andra kreativa uttrycksformer. Tredje uppgiften är viktigt för alla forskare och här får du hjälpmedel till att bättre nå ut med ditt budskap. Seminariet kommer även att behandla hur du kan utforma material som underlättar presentation av forskningsprojekt, rekrytering av studiedeltagare samt vilka medier som du kan kommunicera genom.

"A lecture designed to inform and inspire. We outline
the importance of wider engagement for research
and introduce participants to creative engagement
strategies with real world examples".

Anmäl dig via doodlelänken : https://doodle.com/poll/i4mc43zx7xm3whd6

Föreläsare: Explain artist - www.explainartist.org