Lotta Johansson - Being critically ill and surrounded by sound and noise - Patient experiences, staff awareness and future challenges

Disputation

Avhandling för filosofie doktorsexamen vid Sahlgrenska akademin, institutionen för vårdvetenskap och hälsa.

Opponent: biträdande professor Åsa Engström, Institutionen för hälsovetenskap, Luleå tekniska universitet.

Betygsnämnd:
Professor Margret Lepp, Institutionen för vårdvetenskap och hälsa, Göteborgs universitet

Docent Karin Samuelson, Institutionen för hälsovetenskaper, Lunds universitet

Professor Stefan Lundin, Institutionen för kliniska vetenskaper, Göteborgs universitet.

Datum: 2014-11-21

Plats: Academicum, Medicinaregatan 3