Ang. ombyggnation plan 1, hus 1 - HVB

Nyhet: 2017-06-02

Byggstart för ombyggnationen på plan 1 i hus 1 blir i slutet av vecka 23 – i början av vecka 24 med början i ”korridoren” på plan 1.

Byggnationerna i ”korridoren” beräknas vara klara på 3 veckor. Höga ljud kan tillfälligt störa medarbetare vid institutionen.

Vecka 27 påbörjas arbetet med rum 1112 a + b och det beräknas pågå i ca 4 veckor (kontorsrum på plan 1, hus 1).

Karin Dejke kommer vara ansvarig kontaktperson gentemot byggfirmorna och Higab med Iréne Carlensberg (cc) som stöd. Frågor hänvisas till Karin eller till Iréne.

Sidansvarig: Lovisa Aijmer|Sidan uppdaterades: 2017-03-02